Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.42 secunde)
La evenimentul pe care-l organizam la trecerea dintre ani, imi doresc sa fim din nou impreuna, sa ne bucuram ca suntem sanatosi, sa cream o stare de bine, de prietenie.
Astfel, intrarea in Rai este precedata de trecerea peste Pod sau Sirat. ... In sens metaforic, trecerea peste Pod este o proba decisiva:
Totodata, Sfantul Ioan este ultimul profet de seama din Vechiul Testament, dar el face trecerea spre etapa Noului Testament. - Sfantul Ioan este ultimul si cel mai de seama prooroc al Vechiului Testament, Inaintemergatorul si Botezatorul Domnului Isus Christos.
Trecerea la ora de iarna va avea loc in ultima duminica a lui octombrie, iar revenirea la ora de vara se produce in ultima duminica din martie. Pentru urmatorii 8 ani - trecerea la ora de vara si la ora de iarna se va face la urmatoarele date:
1.creste riscul de infarct cu 5-10%, timp de trei zile dupa trecerea la ora de vara in special persoanele tinere, active profesional;
Creste riscul de infarct cu 10% Trecerea la ora de vara ne afecteaza sanatatea inimii.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. ... In cele ce urmeaza vom afla, pe scurt, cum intampina oamenii din diverse zone ale planetei trecerea intr-un an nou.
Azi incepe primavara astronomica Trecerea la ora de vara in anul 2014 se face in noaptea dintre 29 spre 30 martie (ultima duminica din luna).
In unele tari, trecerea la ORA DE VARA se realizeaza in prima duminica a lunii aprilie. In Romania, odata cu trecerea la ORA DE VARA, diferenta fata de timpul universal (GMT) va fi de 3 ore.
Dar cum are loc trecerea de la TB la forma ei severa numita TB-MDR? ... Abaterea de la schema este distrugatoare, deoarece poate duce la o crestere alarmanta a rezistentei bacilului si la trecerea in tuberculoza cu rezistenta extinsa la medicamente, adica TB-MDR.
Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P. DOINA, de 51 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Un grav accident de circulatie s-a petrecut in ultimele zile ale anului trecut chiar pe trecerea de pietoni de la intrarea in parcul Eminescu.
Furtul din masina la trecerea de pietoni Femeile sunt tinta unui anumit tip de talharie in trafic, din ce in ce mai popular. ... Unul sta cam cu 30-40 de metri inainte de trecerea de pietoni, uitandu-se in masinile care trec pe langa trotuar.
Femeia mergea la serviciu si traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni, dar soferul (26 de ani) sustine ca nu a vazut-o, desi trecerea era semnalizata corespunzator.
Carambol intr-o mare intersectie, intens circulata, din Timisoara. Politistii sunt chiar acum la fata locului. Mai multe persoane ar fi fost spulberate pe trecerea de pietoni.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Un barbat in varsta de 56 de ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost lovit pe trecerea de pieton de o soferita de 21 de ani.
De ce sa sarbatorim trecerea in noul an? ... Si pentru ca nisipul clepsidrei va marca imediat trecerea dintre ani, va urez un an nou mai "realizat" decat 2005, plin de bune si rele ca oricare altul, dar va doresc sa fiti mai puternici sa il treceti cu bine.
google-analytics.com